078

// Woonproject 'Bigardis'

Woonproject Bigardis nabij het centrum van Groot-Bijgaarden ligt op een achterliggend perceel.
Via een karrespoor in beton kom je bij de gemeenschappelijke parking in grasbetontegels, omgeven door hagen en losse struiken.
Ondanks de noodzaak om een parkeerzone te hebben op eigen terrein, ervaar je toch een maximaal groenbeeld. Dit ook voor de omwonenden.
De opzet was immers om het gebouw a.d.h.v. het groen subtiel te integreren in zijn omgeving.
Een pad met enkele treden leidt je naar de inkom die opzij zit. Een gemeenschappelijke tuin geeft de bewoners de mogelijkheid om samen te vertoeven, te spelen, te sporten, te feesten.
Elke woonentiteit heeft daarbovenop ook zijn eigen groot terras en/of zijn eigen tuin. 
(Opdrachtgever: GM Real Construct, Architectuur: i.s.m. A Projects)